Alfa Land obţine profit pe spatele VIP-urilor din vile

Alfa Land BotosaniSocietatea ce administrează cel mai mare compex rezidenţial de locuinţe din Botoşani a obţinut un profit uriaş.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, societatea Alfa Land, ce administrează complexul din zona Lebăda, a obţinut anul trecut un profit de 1,13 milioane de lei la o cifră de afaceri de 4,2 milioane de lei şi având doar patru salariaţi.

Societatea se ocupă de vânzarea şi închirierea imobilelor din cadrul complexului, ce se întinde pe aproape trei hectare,  precum şi de administrarea lui. Complexul mai are scoase la vânzare 5 case din totalul de 37 construite.

Ratele la o astfel de locuinţă ajung între 500 şi 800 de euro lunar, iar cheltuielile, comune, ale unui proprietar de imobil din Alfa Land ajung la aproape 100 de euro pe lună, reprezentând pază, curăţenie şi iluminat.

Printre cei care locuiesc în vile sunt  fostul primar Cătălin Flutur, fostul deputat Cătălin Buhăianu, adjunctul şefului Poliţiei, Viorel Şerbănoiu, fostul senator Liviu Câmpanu, dar şi senatorul Viorel Grigoraş.

One thought on “Alfa Land obţine profit pe spatele VIP-urilor din vile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *