Sondaj PSD pe tema organizării referendumului pentru demiterea primarului. Vezi rezultatul!

sondaj referendumPiar Media a realizat, la comandat PSD, un sondaj privind percepţia electoratului faţă de un potenţial referendum pentru demiterea primarului municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc.

Întrebarea din sondaj a fost „Dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum pentru demiterea actualului primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, cum ați proceda?”.

sondaj referendum 175,7% dintre respondenţi susţin că ar participa la acest referendum, în timp ce 24,3% spun că nu ar merge la vot.

Dintre cei care ar merge la vot, 68,1% ar vota pentru menţinerea primarului, iar 31,9% pentru demiterea sa.

De asemenea, 76,9% dintre cei chestionaţi apreciază că propunerea organizării unui referendum pe această temă este „mai degrabă proastă”, în timp ce 23,1% o consideră „mai degrabă bună”.

48,6% dintre cei care consideră că un referendum este o propunere „mai degrabă proastă” argumentează spunând că „ar fi o cheltuială inutilă”, iar 42,2% cred că „primarul trebuie lăsat să îşi termine mandatul”.

Sondajul a fost realizat în perioada 3-10 octombrie, de societatea Piar Media, firma care a indicat corect rezultatele la toate alegerile din ultimii ani din județul Botoșani. Metoda de culegere a datelor a fost interviul la domiciliul respondenților. Chestionarul a fost aplicat pe un eșantion de 900 de persoane, fiind reprezentativ pentru populația de peste 18 ani a municipiului Botoșani. Marja maximă de eroare a sondajului este de ±3,3%.

4 thoughts on “Sondaj PSD pe tema organizării referendumului pentru demiterea primarului. Vezi rezultatul!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    ne mai intoxica mult PSD cu miniciuni de felul acesta? lumea moare de foame si se chinuie de nu mai poate sa traiasca si ei vin cu sondaje ca lumea i-ar vota. mai lasati fratilor minciunile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *