Lucrări suplimentare la rețeaua de alimentare cu apa pe Calea Plevnei, din Dorohoi

dorohoi bulevardUna dintre cele mai complexe lucrări începută în anul 2013 în cadrul PIDU o reprezintă modernizarea infrastructurii și a rețelei de alimentare cu apă și canalizare pe Calea Plevnei.

Până în prezent s-au executat 29 de cămine de canalizare și s-a instalat o conductă colectoare în lungime de 895 m, intenția autorităților locale fiind aceea de a finaliza lucrările pe această stradă în anul curent.

Din păcate, așa cum știm, proiectul care ar fi trebuit să se desfășoare prin intermediul Consiliului Județean, privind modernizarea rețelei de alimentare cu apă, nu a demarat nici până acum. În această situație, am luat decizia realizării cu fonduri din bugetul local a segmentului magistralei de alimentare cu apă între str. Duzilor și str. Oborul Nou.

Această investiție a necesitat sistarea temporară a lucrărilor pe Calea Plevnei până la finalizarea proiectării și autorizării executării acestei conducte de alimentare cu apă.

La această dată sunt îndeplinite toate condițiile legale pentru demararea noii lucrări care va primi ordin de începere în această săptămână.

În calitate de primar al municipiului Dorohoi sunt conștient de disconfortul creat, dar fac un apel către cetățenii din zonă să dea dovadă de înțelegere deoarece, neexecutarea rețelei de apă ar fi condus, ulterior, la noi intervenții nedorite. Consider că atât eu, cât și dorohoienii care au așteptat 23 de ani realizarea unor lucrări durabile și de calitate, trebuie să fim optimiști că la finalizarea tuturor lucrărilor de pe strada Calea Plevnei ne vom putea bucura împreună pentru repunerea în funcțiune a unei artere de circulație care a creat de foarte mult timp un real disconfort„, declara primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Sursa. comunicat presa

One thought on “Lucrări suplimentare la rețeaua de alimentare cu apa pe Calea Plevnei, din Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *