Tineri din Botoşani, prinşi la Suceava în timp ce furau benzina dintr-o maşină

furt masinaDoi tineri din judeţul Botoşani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau combustibil dintr-o maşină din municipiul Suceava.

O patrulă de ordine publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni aflată în serviciu a identificat trei tineri care sustrăgeau combustibil din autoturismul părții vătămate I.Ioan de 56 ani,  parcat pe strada Șoimului, din municipiul Suceava.

Cu ocazia legitimării suspecţilor, poliţiştii au stabilit faptul că aceştia sunt C.Ilie, din comuna Mitocu Dragomirnei, A.Andrei și A.Vlad, din judeţul Botoşani, toţi de 20 ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care suspecţii se deplasau, poliţiştii au găsit un bidon de 10 litri ce conținea aproximativ 8 litri benzină, 7 bidoane din plastic goale de 6 litri, trei bucăţi furtun de diferite mărimi și o pâlnie.

Valoarea prejudiciul cauzat este de 50 lei, care a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor trei suspecți, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *