Prefectul către şefii de deconcentrate: Vă atenţionez în mod special să vă faceţi pregătirile de iarnă

colegiu prefectural 1Prefectul Costică Macaleţi a solicitat lucrătorilor de la drumurile judeţene şi naţionale să colaboreze pe perioada iernii,  astfel încât să se intervină cu promptitudine în posibilele situaţii de urgenţă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a convocat, miercuri, pe şefii instituţiilor deconcentrate, pentru a vedea dacă instituţiile pe care le conduc sunt pregătite  să intervină la primele ninsori.

Vreau să existe o colaborare între drumurile judeţene şi cele naţionale, pentru că situaţiile de astă iarnă spun altceva. Primăriile au intervenit pe drumurile naţionale, primăriile au intervenit pe drumurile judeţene şi atunci când ar trebui să le facem un serviciu, ba nu aveam motorină, ba nu ne dă voie şeful. Nu puneţi la încercare colaborarea. Recomandarea mea este să colaboraţi. Vă atenţionez în mod special să vă faceţi pregătirile de iarnă la insituţiile pe care le conduceţi, începând de la ţurţuri, trotuare„, le-a spus Macaleţi directorilor de deconcentrate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost  identificate 171 de locaţii unde pot fi cazate peste 5.800 de persoane, în cazul în care vor fi surprinse de viscol sau vor rămâne înzăpezite.

De asemenea, în cazul a peste 3.000 de persoane ar putea fi asigurată şi hrana.

One thought on “Prefectul către şefii de deconcentrate: Vă atenţionez în mod special să vă faceţi pregătirile de iarnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *