Şeful CJ nemulţumit de diurna pentru Londra

Florin Turcanu (1)Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, este nemulţumit de diurna pe care instituţia i-o asigură pentru deplasarea din aceste zile de la Londra. El a primit pentru cele patru zile pe care le petrece în capitala Angliei suma de 770 de lei, pe care o consideră insuficientă pentru cheltuielile de acolo.

Ţurcanu a fost nevoit să scoată bani din buzunar pentru această deplasare.

„Evident că o să vin cu bani de acasă”, a spus Ţurcanu.

Şeful CJ, însoţit de vicepreşedintele Gheorghe Sorescu, secretarul Marcel Bejinariu, directorul economic Magda Didii, directorul Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, şi directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, Sorin Clim, vor sta la Londra până pe 3 noiembrie.

Scopul deplasării îl reprezintă semnarea contractului de împrumut cu BERD pentru 7,4 milioane de euro, necesari confinanţării proiectului de modenrizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare.

 

 

5 thoughts on “Şeful CJ nemulţumit de diurna pentru Londra

  1. 1. Sa se multumeasca si cu mai putin!
    2. La cat ”sug” ei de pe la altii, au de unde ”sa aduca si de acasa!
    3. Diurna inseamna bani pentru mancare. Nu le ajunge 42 de euro pe zi? Prea mult !!!!!

  2. Cat este alocatia de hrana in spitale? Cred ca ar ajunge pentru cea mai mare sectie din spitalul judetean pentru cel putin o zi.Dupa ce ca se plimba pe banii nostri a ajuns oierul sa aiba si pretentii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *