Nouă firme se bat pentru o şarpantă la Colegiul Eminescu. Favoritul PNL, în top

Colegiul National Mihai Eminescu BotosaniOpt dintre cele mai cunoscute firme de construcţii din Botoşani, plus una din judeţul Bacău, participă la o licitaţie pentru reabilitarea şarpantei Corpului A al Colegiului Mihai Eminescu din municipiu.

Lucrarea, finanţată de la Consiliul Local, este estimată la 721.704 lei, fără TVA.

Au depus oferte societăţile Top Design SRL Botoşani, General Construcţii SRL Filipeşti- Bacău, Cornell’s Floor SRL Botoşani, Condacia SRL Botoşani, Elsaco SRL Botoşani, Aquaterm SRL Botoşani, Victor Construct SRL Botoşani, Marian Construct SRL Botoşani şi Diconstruct SRL Botoşani.

Firma de casă a PNL, Cornell’s Floor, patronată de Marcel Bârsan, a venit cu o ofertă financiară la nivelul a 77% din valoarea lucrărilor, mult sub nivelul firmelor cu experienţă în domeniu.

Cornell’s Floor este dispusă să execute lucrarea cu 557.491, 18 lei, în condiţiile în care Condacia, patronată de Tonino Boldea, a oferit un preţ de 703.762 lei, iar Top Design, firmă controlată de deputatul Costel Şoptică, 702.536,08 lei.

Cu un preţ foarte mic a venit şi Diconstruct, care este dispus să realizeze şarpanta cu 557.843 lei.

Victor Construct a venit cu o ofertă de 637.488,01 lei, Aquaterm 621.867 lei, Marian Construct 629.937 lei, iar Elsaco – 645.013 lei.

One thought on “Nouă firme se bat pentru o şarpantă la Colegiul Eminescu. Favoritul PNL, în top

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *