Liceele cu cei mai mulţi beneficiari ai sprijinului „Bani de liceu”. Vezi lista finală a beneficiarilor!

eleviMinisterul Educaţiei a publicat, marţi, 29 octombrie, lista finală a beneficiarilor sprijinului financiar ce se acordă elevilor în cadrul Programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu”. În anul şcolar 2013-2014, vor beneficia de acest sprijin 3721 de elevi botoşăneni.  Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, în topul cu cele mai multe ajutoare financiare se numără Liceul Tehnologic din Flămânzi, cu 377 cazuri, urmat de Liceul Darabani- cu 292 beneficiari, Liceul Şendriceni-cu 268 beneficiari şi Liceul Săveni- 259 beneficiari. Liceul „Regina Maria” din Dorohoi are 236 elevi beneficiari, la fel şi Liceul Vorona. 217 elevi de la Liceul Truşeşti şi alţi 157 de la Liceul pedagogic vor primi bani de liceu.

Cele mai puţine ajutoare vor ajunge la Liceul tehnologic „Ion Pillat” din Dorhoi-respectiv doua cazuri şi la Liceul Tehnologic Special din Botoşani-trei cazuri.

La nivelul judeţului au fost depuse 4127 dosare, însă doar 3721 au fost eligibile.

Elevii nemulţumiţi pot depune contestaţii intre 28 octombrie-2 noiembrie. Intre 2 si 6 noiembrie are loc rezolvarea acestora.

Vezi aici lista beneficiarilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *