Locurile pentru corpul de experţi în educaţie, neocupate la nivelul judeţului

Mihaela Hunca
Mihaela Hunca

Ministerul Educaţiei a alocat judeţului Botoşani 75 de locuri pentru sesiunea a doua a concursului de accedere în Corpul de experţi în management educaţional, însă ele nu au fost ocupate în totalitate. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, pe cele 75 de locuri disponibile la nivelul judeţului, doar 61 de candidaţi s-au înscris. Aceştia au fost admişi la etapa online, însă urmează şi o selecţie la nivelul IŞJ.

Pe 29 şi 30 noiembrie, candidaţii admişi la etapa online vor trebui să depună portofoliile cu documente la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

3 thoughts on “Locurile pentru corpul de experţi în educaţie, neocupate la nivelul judeţului

  1. Va mai întrebați de ce nu se prezintă oamenii bine pregătiți la asemenea concursuri?! Raspunsul e simplu: ati pus in functii de conducere oameni nepregatiti si fara ȘCOALA VIEȚII, sa nu mai spunem de cei ” 7 ani de-acasa”… Nu mai departe de școli precum Vaculesti…

  2. Daca vreti sa se prezinte oamenii la concurs, faceti o fisa pentru ei, nu pentru directori ….este alocat un nr mare de puncte pt functii de conducere( inpector, director etc etc), ceea ce nu-i avantajeaza pe toti profesorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *