Judele despre contractul de munca de la Nova Apaserv: Vrem sa mai reducem din drepturile salariatilor. Mi se par absurde

sediu Nova apaserv (1)Contractul colectiv de munca de la societatea Nova Apaserv va suferi modificari la sfarsitul anului in curs. Reprezentantii Consiliului Judetean considera ca, contractul de la Nova Apaserv contine prea multe drepturi pentru salariati, unele dintre acestea exagerate. Cel mai probabil, sustin acestia, vor disparea din contract acele beneficii financiare in caz de boala, deces sau nunta. Negocierile pe noul contract colectiv de munca vor incepe in luna decembrie.

Vrem sa mai reducem din drepturile salariatilor, sa le aducem in limite normale si de bun simt pentru o societate care nu sta pe roz. Analizam. Nu pot sa spun nimic in momentul acesta, dar cel putin ajutoarele pentru nu stiu ce operatii, care nu sunt cauzate de munca la societatea, sunt vizate sa dispara. Dar vizat este tot contractul. Pentru o societate care nu merge in parametri si nu este cu datoriile la Finante la zi, mi se par absurde aceste cereri ale salariatilor„, a declarat administratorul judetului, Radu Judele.

Saptamana trecuta, presedintele CJ, Florin Turcanu, a acuzat faptul ca societatea trebuie sa deconteze prea multe mofturi salariatilor. salariati. De exemplu, sustine Turcanu, angajatilor de la Nova Apaserv li se deconteaza cheltuieli de spitalizare, pentru operatii sau inmormantare, chiar si pentru rude de grad I, lucru care nu este corect.

One thought on “Judele despre contractul de munca de la Nova Apaserv: Vrem sa mai reducem din drepturile salariatilor. Mi se par absurde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *