Patronii firmelor de transport, din nou nemulţumiţi

autogara botosaniOperatorii de transport persoane sunt din nou nemulţumite, după ce autorităţile centrale au amânat încă o dată o licitaţie pentru atribuirea traseelor judeţene. Licitaţia ar fi trebuit să aibă loc luni, însă a fost suspendată, din cauză că Autoritatea Rutieră Română a blocat accesul instituţiei care organizează licitaţia- Centrul National de Management pentru Societatea Informationala (CNMSI)- la sistemul electronic de date.

Patronii firmelor de transport susţin că au investit bani în microbuze şi autobuze, pentru a îndeplini criteriile de licitaţii, însă, de un an, adjudecarea traseelor se amână.

Deja maşinile au pierdut un an. Nu există nicio motivaţie pentru această întârziere, iar firmele noastre înregistrează prejudicii”, a afirmat liderul din Botoşani al Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT), Marian Apetrei.

Iată anunţul postat, luni, pe site-ul oficial al CNMSI:

Tinand cont ca Autoritatea Rutiera Romana a blocat din data de 24.10.2013 accesul institutiei noastre la importurile automate de date (parc operatori de transport, vechime parc, mod detinere, grad confort, capacitate autovehicule, dotare cu AC, vechime pe traseu, retrageri/renuntari, lista operatorilor ce se afla sub incidenta Legii 85/2008 privind insolventa, lista operatorilor ce inregistreaza obligatii restante la bugetul statului) CNMSI – SAET este in imposibilitatea derularii tehnice a sedintei de atribuire din 13.11.2013 neavand toate elementele necesare.

One thought on “Patronii firmelor de transport, din nou nemulţumiţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *