Viorel Iliuţă despre sondajul PSD: Nu pot să înţeleg cum am 6% la intenţie de vot şi 17% la încredere. Ar însemna că nici colegii mei din PNL nu m-ar vota, ceea ce m-aş îndoi.

Viorel Iliuta la PNLViorel Iliuţă, fost viceprimar şi propunerea liberalilor pentru funcţia de primar, are îndoieli cu privire la rezultate sondajului publicat de social democraţi. Liberalul susţine că sondajul este suspect în primul rând pentru că rezultatele arată că indiferent de poziţie, social democraţii sunt pe primele locuri.

„Nu ştiu cum a fost făcut sondajul, dar am serioase întrebări. Nu pot să înţeleg cum am 6% la intenţie de vot şi 17% la încredere. Ar însemna că nici colegii mei din PNL nu m-ar vota, ceea ce m-aş îndoi. Eu nu mi-am anunţat candidatura la Primăria Municipiului. A fost o nominalizare din partea partidului, eu am fost încântat şi mulţumesc că m-au văzut un potenţial candidat”, a declarat Viorel Iliuţă.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ghoerghe Sorescu a afirmat că este suspectă şi creşterea primarului Ovidiu Portariuc, în sondaje, mai mult decât rezultatul obţinut la alegeri.

„Primarul a crescut de la 46% la 51% înseamnă că botoşănenii sunt excitaţi la maximum, este nemaipomenit. Înseamnă că ceva e în neregulă”, a spus Gheorghe Sorescu.

 

4 thoughts on “Viorel Iliuţă despre sondajul PSD: Nu pot să înţeleg cum am 6% la intenţie de vot şi 17% la încredere. Ar însemna că nici colegii mei din PNL nu m-ar vota, ceea ce m-aş îndoi.

  1. Bei, inteligenta, increderea e una, intentia de vot este altceva. Daca nu te pricepi, taci. Pot sa am incredere in tine ca adapi la timp oile ciobanului dar sa nu am intentia sa te votez. Clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *