Acţiune a tinerilor TSD de Halloween

afis halloweenTinerii Social Democrati ai Organizatiei Municipale Botosani organizeaza pe data de 1 noiembrie, incepand cu orele 17.00 un spectacol de Halloween care se va desfasura in Centrul istoric al orasului.

Principalul scop al spectacolului este dorinta tinerilor social-democrati de a crea o lume mai buna si solidara. Acestia au pregatit un  spectacol caritabil unde invitat va fi Nicu Pavil, tanarul care sufera de o boala foarte grava si necesita o operatie a carei pret se ridica la 30 000 de euro. Cu sprijinul nostru, al tuturor putem sa-i oferim o sansa sa traiasca, sa se bucure de viata alaturi de noi toti.

Totodata, tinerii din Organizatia Municipala a TSD doresc sa promoveze si Centrul istoric al orasului, un loc plin de viata si cu o mare insemnatate istorica care merita toata atentia, grija si admiratia noastra. Coordonatorul si gazda acestui spectacol Buiuc Andreea, va promite o seara plina de surprize, si cu multe concursuri. “Cea mai inspirata costumatie”, “Cel mai furios dovleac”, “Cea mai infricosatoare poveste”, sunt doar cateva din concursurile pregatite de organizatorii acestui spectacol caritabil.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Acţiune a tinerilor TSD de Halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *