Incendiu puternic la un depozit de furaje stins după mai bine de patru ore

incendiu StauceniZece pompieri militari şi voluntari au acţionat mai bine de patru ore pentru stingerea şi înlăturarea efectelor unui incendiu, declanşat în noaptea de 27 spre 28 octombrie, la un depozit de furaje din curtea unui localnic din Flondora, comuna Manoleasa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la miezul nopţii.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă, dar şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca focul să se extindă la clădirile din imediata apropiere.

Au ars opt de tone de furaje, valoarea pagubelor fiind estimată la 2.000 de lei. Alte 12 tone de furaje au fost degradate de fum. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 35.000 lei. Cauza probabilă a incendiului a constituie acţiunea intenţionată. Cazul a fost preluat de lucrătorii Postului de Poliţie Manoleasa.

 

One thought on “Incendiu puternic la un depozit de furaje stins după mai bine de patru ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *