Primarul care îşi face fabrică de lapte pe bani europeni

fabrica de paine de la VlasinestiUn primar din Botoşani îşi face fabrică de procesare lapte pe bani europeni. Firma acestuia, Vlasie Company SRL, a obţinut o finanţare de 146.905 euro pentru construirea fabricii de la Vlăsineşti.

Primarul din Vlăsineşti, Lucian Trufin, a accesat fondurile europene prin Măsura 123 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, derulat prin Asociația GAL “Valea Bașeului de Sus”, al cărei preşedinte este tot el.

Lucian Trufin
Lucian Trufin, primar Vlasinesti

Firma are ca obiect de activitate „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie”, însă primarul de Vlăsineşti susţine că a obţinut autorizaţie şi pentru procesare lapte. Ea îi are ca acţionari pe Lucian Trufin şi Constantin Aniculăesa, acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii.

Sediul viitoarei fabrici a fost deja construit, el aflându-se la ieşirea din Vlăsineşti spre Săveni, lângă fabrica de lapte a firmei Portas, a familiei primarului Ovidiu Portariuc. Interesant este că, în aceeaşi comună, există şi una dinte cele mai mari fabrici de lactate din ţară, Lacto Solomonescu.

 

2 thoughts on “Primarul care îşi face fabrică de lapte pe bani europeni

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Bravo lui ! Asta arata ca nu se tine se scaunul de primar . E descurcaret ! Fata de alti primari care stau toata ziua pe scaun si nu fac nimic , mai bine asa , gen primarul de Blandesti ! ca sa nu mai vb ca mai sunt si alti investitori acolo in comuna !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *