Performanţe pentru sportivii Clubului Sportiv Total Taekwondo Botoşani

Total Taekwondo BotosaniSportivii Clubului Sportiv Total Taekwondo Botoşani, condus de Cătălin Chiriac, au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori „Cupa României”, competiţie ce
a ajuns anul acesta la a XIV-a ediţie. Evenimentul a avut loc la Sala Sporturilor din Brașov, în perioada 26-27 Octombrie 2013.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori aflându-se şi o delegaţie botoșăneana formată din 14 sportivi, iar la capătul celor două zile de concurs C.S. Total Taekwondo Botoşani a obţinut șase medalii: trei de aur şi trei de argint.

În prima zi au intrat în concurs treisprezece sportivi şi au cucerit şase medalii. Cele trei medalii de argint au fost obținute de Sânzâiana Albu la categoria juniori feminin -55 kg, Andrei Neculai Butnariu la categoria juniori masculin -48 kg şi Karina Alexandra Matei la categoria cadeţi 2 feminin -35 kg.

Cele trei medalii de aur au fost obținute de Georgiana Roznovanu la categoria juniori feminin -44 kg, Mihai Florin Naharniuc la categoria cadeţi 1 masculin -61 kg si Cosmin Tureţchi la categoria cadeţi 1 masculin +65 kg.

Pentru delegaţia Total Taekwondo Botoşani, în a doua zide concurs  a luptat Mihail Teodor Guluţă la categoria cadeți 2 masculin +40 kg care după un meci strâns a pierdut medalia de bronz la un  singur punct.

De remarcat la această competiție este faptul că jumătate din sportivii cu care am  participat au ajuns în finală la categoria lor de greutate, iar Andi Eduard Radis, Nicole Madularu, Iulian Şerban Irimia, Rareş Valentin Mihai şi Şerban Constantin Ciobanu au pierdut în sferturi medalia de bronz.

Sportiva Matei Karina Alexandra s-a remarcat prin evoluția sa, după patru meciuri istovitoare a obținut medalia de argint la a doua  prezenţă într-o competiţie de o asemenea anvergură.

One thought on “Performanţe pentru sportivii Clubului Sportiv Total Taekwondo Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *