Hoţi prinşi de jandarmi după un joc de „de-a v-aţi ascunselea”

Kaufland BotosaniDoi minori au fost prinşi în parcarea de la Kaufland, având asupra lor mai multe bunuri furate. Duminică dimineața, în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmi a observat, în parcarea magazinului, două persoane care la vederea jandarmilor au încercat să se ascundă într-unul din locurile de depozitare a cărucioarelor.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au identificat doi tineri , de 14, respectiv 15 ani, din localitățile Balta Arsa si Brehuiești, care aveau asupra lor mai multe produse a căror proveniența nu au putut-o dovedi ( mai multe cartele telefonice de reîncărcare, încălțăminte) și le-au relatat jandarmilor că le-au sustras dintr-un magazin din Brehuiești, după care au venit cu un taxi in municipiul Botoșani, având intenția să se deplaseze în continuare în județul Iași.

Deoarece existau suspiciuni ca minorii au mai săvârșit și alte fapte penale pe raza județului Botoșani, jandarmii i-au condus la sediul Inspectoratului de Politie Județean Botoșani pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *