Pistolarul fugar s-a predat la Poliţie. Vezi ce a declarat!

Emanuel ZmauTânărul de 35 de ani care a împuşcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărb at de 46 de ani, s-a predat, duminică dimineaţă, la Poliţie. Emanuel Zmău a mers, însoţit de avocat, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit acestuia, arma cu care a tras a aparţinut chiar victimei sale, Dănuţ Fediucel.

 

Eu fac plângere pentru că eu sunt ăla pe care l-au fărâmat cu parii şi cu alea. Ei poartă pistoale şi tot eu sunt ăla vinovat. E un conflict mai vechi pe care îl avem noi, am stat în acelaşi cartier, am fost bătut eu. Eu am stat în Olanda o perioadă, acolo a venit iar peste mine să mă bată, m-am mutat în Belgia la fratele meu şi am venit acasă pentru că îmi fac control odată la şase luni şi aseară o învăţam pe iubita mea la parcări şi a dat peste mine. A venit, m-a blocat şi din faţă şi din spate, a sărit, mi-a dat cu parul în mână şi în spate. Pistolul nu-i al meu. Când i-am luat parul din mână l-a scos el de la brâu şi când m-am îmbrâncit cu el acolo a căzut jos şi l-am luat eu, i-am zis nu da, dă-te la o parte şi de frică am tras în asfalt să îl sperii şi nu am văzut ce s-a întâmplat cu el, dar a căzut jos şi am lăsat pistolul şi am fugit şi eu de frică. Eu şi acuma sunt în şoc. Am fugit de frica lor. Ei sunt renumiţi în oraşul ăsta cu bătăile”, a declarat Zmău.

Emanuel Zmau1Vă reamintim că în noaptea de sâmnbătă spre duminică, Zmău a tras cinci focuri de armă asupra lui Fediucel, patru dintre acestea rănindu-l.

Victima a fost transportată la spital, în stare gravă, un glonte rămânându-i în glezna dreaptă.

 

 

 

S-au tras focuri de armă la Botoşani! Un bărbat a fost grav rănit, pistolarul este căutat de poliţie

 

3 thoughts on “Pistolarul fugar s-a predat la Poliţie. Vezi ce a declarat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *