Bani pentru finalizarea drumurilor din Vorona şi Vorniceni

drum modernizat Oroftiana-Suharau-Cristinesti4,6 milioane euro vor ajunge la Botoşani pentru reabilitarea unor drumuri judeţene, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. El spune că aceşti bani vor fi folosiţi pentru finalizarea unor investiţii deja începute, respectiv finalizarea drumurilor de la Vorona şi Vorniceni şi începerea celui de la Viişoara.

Imediat vom demara licitaţia pentru un nou drum, cred că va fi Viişoara, să putem implementa în 12 luni acest proiect de 4,6 milioane euro, adică 200 miliarde lei. În urma intervenţiilor făcute, au fost redirecţionate către POR, 190 milioane euro, pe măsura pentru reabilitarea drumurilor, din care 4,6 milioane euro vor ajunge în judeţul Botoşani în cel mai scurt timp„, a spus preşedintele CJ.

2 thoughts on “Bani pentru finalizarea drumurilor din Vorona şi Vorniceni

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Nu te lauda Turcanule, ca acesti bani vin ca urmare a proiectelor depuse pe vremea lui Tibuleac. Dumneata n-ai facut absolut nimic.
    O recomandare onorabila iti fac: schimba-ti atitudinea si modul de actiune daca vrei ca cetatenii sa mai aiba incredere in dumneata. Locul ocupat in sondajul recent finalizat s-ar putea sa scada vertiginos in urmatorul an daca
    continui tot asa ca pina acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *