CJ Botoşani, învins în instanţă de firma lui Conţac

drum vorona cu camioaneFirma fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Constantin Conţac, a câştigat un proces împotriva CJ. Transporturi Auto SA a obţinut în instanţă majorarea valorii contractului de execuţie a lucrărilor de modernizare a drumului Botoşani- Vorona.

Pentru că acel contract a fost semnat în 2009 şi pentru că, între timp, preţurile au crescut, Transporturi Auto a cerut actualizarea sumelor, obţinând câştig de cauză. Astfel, CJ va trebui să plătească firmei lui Conţac 745.425 lei.

„Dispune modificarea contractului nr. 13002 / 3.11.2009 având ca obiect „ Proiectare şi execuţie obiectiv – modernizare drum judeţean DJ 208 C, KM 10+000-21+870, Vorona – limită judeţ Suceava” încheiat între judeţul Botoşani – Consiliul Judeţean – în calitate de beneficiar şi SC „ Transporturi Auto” SA Botoşani – antreprenor – lider asociaţie – în sensul majorării preţului total de execuţie lucrări, cu suma de 745.425 lei, faţă de valoarea iniţial stabilită”, se arată în dispozitivul instanţei.

Procesul a fost câştigat la Tribunalul Botoşani, însă a fost atacat cu recurs la Curtea de Apel Suceava. CJ a pierdut recursul, pentru că documentele au fost depuse prea târziu.

3 thoughts on “CJ Botoşani, învins în instanţă de firma lui Conţac

  1. poate stie dl Tibuleac ce s/a intamplat? cum a deturnat fondurile ministerului allocate acestei investitii catre o alta investitie a pretenilor lui, asta inseamna puscarie…..da, na omu e din system si trebuie protejat, si/a batut joc de legi mutu asta

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Esti gros de obraz.Ai citit cumva ce scrie acolo,Catastrofa,sau nu stii sa citesti,stii doar sa acuzi aiurea.Banii au fost platiti lui Contac,iar Curtea de conturi,incompetenta,se pare ,a spus ca s-a gresit.Doar ca justitia a dat dreptate lui Contac.Ca tu,ai o fixatie cu Tibuleac ,e problema ta.Omul a fost mai mult decat corect.De s-ar aduna toate javrele ca tine sa latre,cu atat vor ramane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *