Alegeri în PDL pentru candidaţii la prezidenţiale

catalin flutur alegeri 1 pdlPeste 4000 de membri PDL au votat sâmbătă candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

Alegerile s-au desfăşurat în cinci secţii de votare, Botoşani, Truşeşti, Dorohoi, Flămânzi şi Darabani.  Preşedintele organizaţiei judeţene a partidului Cătălin Flutur a menţionat că nu a fost dificil să aleagă candidatul dintre cele trei opţiuni, Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu.

„Acum avem un exercițiu democratic în plus, în care fiecare membru de partid își alege candidatul prin vot direct. Nu va fi o decizie a Biroului Permanent Național ci este decizia colegilor noștri din partid. Aştept de la candidatul PDL să bată candidatul PSD-ului că sigur nu o să mai fie USL pentru că USL nu va mai avea candidat comun, să bată candidatul PSD”, a declarat Cătălin Flutur.

Alegerile din interiorul partidului au demarat cu organizaţiile din regiunea Nord Est urmând să se încheie pe 15 decembrie la Bucureşti.

Pe de altă parte, preşedintele organizaţiei PDL Botoşani  alături de doi primvicepreşedinţi, un secretar general zece vicepreşedinţi, doi secretari generali adjuncţi şi 14 secretari executivi vor fi aleşi pe 30 noiembrie.

catalin flutur alegeri pdl

 

 

 

One thought on “Alegeri în PDL pentru candidaţii la prezidenţiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *