Turcanu vrea sa faca sapte substatii SMURD in judet. Vezi in ce localitati!

sorescu si turcanu pnlPresedintele Consiliului Judetean vrea sa infiinteze sapte substatii SMURD la nivelul judetului Botosani. Acesta a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca doreste ca situatiile de urgenta sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt. Florin Turcanu a declarat ca anul viitor va prinde in buget bani pentru functionarea acestora substatii, care vor functiona in comunele Suharau, Vf. Campului, Tudora, Cotusca, Sulita, Mihaileni si Calarasi. Turcanu a spus ca va veni in luna noiembrie cu un proiect de hotarare privind incheierea de parteneriate cu primariile respective.

Am purtat o discutie si cu domnul Raed Arafat si fostul ministru Vasile Cepoi si am finalizat analiza in ceea ce priveste substatiile, pentru a fi mai aproape de cetateni. Vom infiinta sapte substatii in Botosani si vom avea la 8 kilometri o salvare. Am avut de ales, pentru SMURD sau Ambulanta si am hotarat sa lucram in cadrul SMURD. Vom primi de la Ministerul Sanatatii, prin redistribuire, masinile pentru aceste substatii„, a spus presedintele CJ.

El a mentionat ca Consiliul Judetean va asigura salarizarea personalului, intretinerea masinilor si asigurarea de combustibil, urmand ca primariile sa asigure spatii pentru personalul medical si masini.

Cred ca viata unui om este prea scumpa. Eu aloc bani la SMURD si ei se vor ocupa de angajari, personal„, a mai spus Turcanu.

 

4 thoughts on “Turcanu vrea sa faca sapte substatii SMURD in judet. Vezi in ce localitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *