Bugetul alocat de CJ pentru întâlnirea cu oamenii de afaceri, tăiat de consilierii judeţeni. Flutur: Este mult, ca la nuntă

sedinta cjNemultumiri in sedinta de Consiliu Judetean de vineri si de la proiectul propus de presedintele Consiliului Judetean privind alocarea a peste 44.000 lei pentru organizarea unei intalniri cu oamenii de afaceri din judet. Consilierul judetean al PSD, Gheorghe Vazdoaga, a cerut explicatii de la Executivul CJ cu privire la legalitatea alocarii banilor catre Camera de Comert, pentru organizarea unei mese rotunde. Consilierul judetean PSD a acuzat ca suma alocata din bugetul judetului este prea mare si a mentionat ca aceasta intalnire poate fi organizata si cu 25.000 lei.

Cred ca se poate face aceasta intalnire cu o suma de bani mai mica si sa aiba si eficienta”, a spus Vazdoaga.

Turcanu a spus ca realizeaza aceasta actiune pentru a sustine mediul de afaceri, fiind invitati primii 300 de oameni care au afaceri in judetul Botosani. El a adaugat ca prin aceasta actiune nu-si face campania electorala.

Discutam de institutia CJ, nu discutam de Florin Turcanu, de PNL. Nu am facut niciodata o asemenea actiune. Daca nu vom fi aproape de inve stitori, pentru ca ei creaza plus valoare, atunci o sa stam in pozitie de drepti la nu stiu ce investitor din ce tara, punem covor rosu„, a spus Turcanu.

Si consilierul judetean Catalin Flutur a adus critici la bugetul alocat pentru acest eveniment ce va fi organizat in colaborare cu Camera de Comert.

Promovam oameni de afaceri, ne adunam la un loc si vorbim. Dar ar trebui sa fim un pic atenti, sa vedem cu este construit un buget pentru actiuni. Va dau doua exemple: 20 sau 2 mii de lei sa se faca site-ul actiunii. CJ are un site si nu trebuie sa mai facem unul. Inchiriere sala si sonorizare: nu stiu cati inchiriaza sali. Ei sunt bucurosi sa li se faca consumatie si daca ne uitam si la partea de consumatie este mult, ca la nunta. Domnul Vazdoaga stie, dupa organizarea de nunti. Mi se pare suma mare. Parca prea dam cu larghete, in loc sa rezolvam niste probleme„, a mentionat Flutur.

Proiectul a fost votat de consilierii judeteni, insa suma alocata pentru organizarea acestui eveniment a fost redusa la 30.000 lei.

2 thoughts on “Bugetul alocat de CJ pentru întâlnirea cu oamenii de afaceri, tăiat de consilierii judeţeni. Flutur: Este mult, ca la nuntă

  1. cica primii 300 de oameni de afaceri ? da’ cati oameni de afaceri avem in botosani, ma refer importanti ? ca daca si buticaru din piata mare cu toneta cu mici este om de afaceri … sa-mi bag picioarele. bai, atata nesimtire eu nu am vazut de foarte multa vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *