Scandal in sedinta CJ de la proiectul privind deschiderea pietii la mall: Mi se pare cam la nelalocul ei sa cumpar cas de oaie cu miros de Coco Chanel

cjSedinta cu scantei in Consiliul Judetean de la proiectul privind deschiderea unei piete la Uvertura Mall. Consilierul judetean Dorin Ciustea a criticat faptul ca sunt luati bani de la alte capitole importante, precum Protectia Copilului sau drumuri si se aloca pentru majorarea capitalului social la societatea Parc Industrial, in vederea amenajarii acestei piete. El a spus ca gestionarea pietelor agroalimentare nu intra in atributia CJ, ci a autoritatilor locale.

Taiem bani de la Protectia Copilului, luam bani de la transporturi, ca vine iarana, luam bani de la cultura ca sa realizam o actiune a carei idei a venit acum fara sa avem o finalitate. Veniti tot cu idei noi si nu este in regula. Nu stiu cat de necesara este o asemenea chestiune si mi se pare cam la nelalocul ei sa cumpar cas de oaie cu miros de Coco Chanel„, a spus Ciustea.   

Si consilierul judetean Gheorghe Vazdoaga a adus critici proiectului. Acesta a mentionat ca nu exista siguranta eficientei acestei investitii, iar CJ da 5 miliarde lei pentru majorarea de capital la societatea Parc Industrial.

Nu ni s-a spus cheltuiele, chiria, cheltuielile de personal, chiria pentru agentii economici si rezultatul final. Suntem chemati sa votam orbeste, cu toate ca avem siguranta votarii doar a majorarii capitalului social la Parc industrial„, a mentionat Vazdoaga.

Potrivit lui presedintelui CJ, Florin Turcanu, chiria  in primele sase luni la mall va fi de 2000 euro pentru cei peste 800 mp, dupa care 5000 euro pe luna .

Chiria va ajunge la nivelul din piata mare, la inceput, in primele sase luni, va fi la jumatate. Legat de organigrama si angajari, nu am facut pentru ca nu am vrut sa facem cheltuieli„, a adaugat Turcanu.

One thought on “Scandal in sedinta CJ de la proiectul privind deschiderea pietii la mall: Mi se pare cam la nelalocul ei sa cumpar cas de oaie cu miros de Coco Chanel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *