Lovitura data de Portariuc lui Turcanu: Vrea ca municipiul Botosani sa fie actionar la societatea Parc Industrial

psd portariuc federovici 1Primarul Ovidiu Portariuc il loveste sub centura pe colegul sau din alianta, Florin Turcanu. Acesta a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, va solicita includerea municipiului Botosani in actionariatul societatii Parc Industrial, societate din subordinea Consiliului Judetean.

Edilul considera ca este de importanta stategica ca si municipiul sa faca parte din aceasta strategie de dezvoltare si sa-si aduca aportul. Portariuc a mentionat ca in acest sens va fi promovata o hotarare de Consiliu Local.

Mi se pare nefiresc ca o asemenea societate, de o asemenea importanta, sa fie formata in jurul Botosaniului decupand cumva teritoriul municipiului Botosani. Nu cred ca deranjeaza pe nimeni, vom veni si noi cu aportul de capital, de resurse umane. Aceste strategii trebuie sa creeze o sinergie. Nu putem merge in sensuri diferite. Eforturile trebuie sa mearga in aceeasi directie. Cred ca nu va fi nicio problema din partea celor de la CJ. Asteptam modul in care CL va hotara suma cu care vom participa cu o majorare de capital la intrarea in actionariatul acestei societati”, a spus Portariuc.

Presedintele CJ, Florin Turcanu, a cerut, la randul sau, ca Consiliul Judeteana sa faca parte din Zona Metropolitana Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *