Dezbatere pe tema fondurilor europene la Prefectură

Institutia Prefectului BotosaniLa începutul săptămânii viitoare, reprezentanţi ai celor mai mari unităţi administrative din judeţ, precum şi exponenţi ai oamenilor de afaceri se vor întâlni la prefectură cu specialişti ai fondurilor europene.

Instituţia Prefectului a programat pentru luni, 28 octombrie, la ora 11, în Sala Nicolae Iorga, o acţiune de informare la care partener este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Tematica principală a discuţiilor este legată de Programul Operaţional Regional 2007-2013, însă prezentările vor aborda şi stadiul implementării proiectelor Regio cu beneficiari din judeţul Botoşani.

În acest context, se aşteaptă ca, date fiind invitaţiile transmise, la acţiune să participe reprezentanţi desemnaţi din partea Consiliului Judeţean Botoşani, a primăriilor municipiilor Botoşani şi Dorohoi, primăriilor oraşelor Flămânzi şi Săveni, primăriilor comunelor Truşeşti, Vârfu Câmpului şi Cordăreni, precum şi a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani.

Sursa: Comunicat de presă Instituţia prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *