Florin Ghiorghiţă: Dacă USL se rupe şi noi ne aliem cu PNL, cine colaborează cu somnorosul?

florin ghiorghitaConsilierul Local Florin Ghiorghiţă a adresat o întrebare grea concurenţilor pentru funcţia de candidat la alegerile prezidenţiale din partea PDL.

Fostul viceprimar al municipiului i-a întrebat pe Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă ce vor face dacă USL se destramă înainte de alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării, şi PDL se va alia cu PNL, cine va colabora cu Crin Antonescu.

” USL se va destrăma, asta este clar, sunt multe disensiuni. Cum va colabora PDL cu PNL pentru a propune un candidat la alegeri. Cine va colabora cu somnorosul?”, a declarat Florin Ghiorghiţă.

Democrat liberalul şi-a mai întrebat superiorii, dacă vor ajunge în fruntea ţării, vor pune în Guvern şi miniştrii din Moldova pentru a scoate din izolare zona.

Cătălin Predoiu i-a transmis consilierului că nu poate estima ce se va întâmpla cu USL şi cum se va sparge. PDL ar trebui, însă să îşi concentreze strategia pentru dezvoltare şi ulterior să îşi pună problema unor alianţe.

„Singura garanţie, în toată această vâltoare politică, este să ne întărim partidul. Nimeni nu va sta de vorbă cu noi dacă suntem slabi. Acum cinci luni, toată lumea se întreba încotro se duce PDL, acum se pune problema de fuziuni. Să sărim de 20% pentru că suntem pe un dum bun”, a spus Predoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *