Accident grav la Corlăteni: Şofer încarcerat după ce autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat

accident autotrenPompierii dorohoieni au fost solicitaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112 joi, 24 octombrie 2013, în jurul orei 16:18, cu privire la producerea unui accident de circulație în localitatea Carasa, comuna Corlăteni.

Aceștia s-au deplasat la locul intervenţiei unde au constatat faptul că un autotren marca Iveco este răsturnat în afara părții carosabile, șoferul fiind încarcerat între fiarele cabinei. Potrivit DorohoiNews, pompierii au reușit să intervină prompt și au procedat la descarcerarea tânărului șofer, acesta fiind scos teafăr, apoi predat echipajului de ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, două echipaje din cadrul Biroului Rutier Dorohoi și un echipaj de ambulanță.

„Șoferul este conștient, nu prezintă răni majore, având doar câteva escoriații pe torace și pe antebraț.”, a declarat pentru Dorohoi News, medicul de pe ambulanță.

Din câte se pare șoferul Marian D. în vârstă de 22 de ani, din județul Ialomița, a sesizat prea târziu curba, neadaptând viteza la o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată cu indicator corespunzător. Din spusele martorilor acesta a tras brusc de volan, moment în care s-a creat balans, autotrenul fiind încărcat cu semințe de floarea soarelui, a fost scăpat de sub control și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs accidentul.

2 thoughts on “Accident grav la Corlăteni: Şofer încarcerat după ce autotrenul pe care îl conducea s-a răsturnat

  1. tir cu cereale rasturnat,acte pe cereale nu erau ,fermierul prezentand la control acte false,se acopera fermierul e si cioban,unge politia,suventie babana cu acte false,deani de zile da dimacheniul e raiul evaziunii,sa traiasca primaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *