Candidaţii la prezidenţiale din partea PDL şi-au prezentat proiectele în faţa membrilor din Botoşani

alegeri pdl1Gheorghe Falcă, Cătălin Predoiu şi Simona Creţu au venit, joi, la Botoşani pentru a-şi prezenta proiectele în vederea obţinerii votului membrilor PDL pentru obţinerea candidaturii la funcţia de preşedinte al României.

Cei trei şi-au prezentat proiectele în faţa Consiliui de Coordonare Judeţean al PDL format din 400 de membri.

Din delegaţia care a venit la Botoşani au mai făcut parte Gheorghe Flutur şi Raluca Turcan, vicepreşedinţi ai partidului.

Simona Creţu, cea mai puţin cunoscută dintre candidaţi,  şi-a axat discursul pe refacerea patrimoniului ţării punând accent mai mult pe proiecte de la nivelul Capitalei.

Gheorghe Falcă a încercat să facă o prezentare video, însă nu a reşit din cauza unei erori tehnice. Primarul Aradului a menţionat că oamenii politici de dreapta ar trebui să îşi îndrepte atenţia către cetăţean, familie şi patrie.

” Eu am plecat din Botoşani în politică. Când am candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret, în 1998, am avut alături doi oameni din Botoşani”, a declarat Gheorghe Falcă.

Candidatul a militat şi pentru unirea dreptei în România pentru a putea contracara forţa partidelor de stânga.

De cealaltă parte, Cătălin Predoiu a militat pentru creşterea PDL şi nicidecum o alinaţă pentru a nu-şi pierde identitatea.

” PDL este cel mai puternic partid de opoziţie. Am blocat unul dintre principalele proiecte USL privind revizuirea constituţiei. Era un proiect tâmp şi Curtea Constituţională a dat dreptate PDL”, a afirmat Cătălin Predoiu.

 

alegeri pdlgheorghe flutur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *