Florin Ţurcanu despre sondajul comandat de PNL: Nu am greşit cu nimic

Florin Turcanu la PNL BotosaniPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu înţelege reacţiile colegilor din PSD cu privire la sondajul comandat. Acesta consideră că nu a făcut niciun rău dacă a comandat sondajul la nivelul PNL Botoşani, pentru a şti cum este poziţionată formaţiunea pe care o conduce la nivel local în rândul electoratului.

Nu am greşit cu nimic. Ce rău am făcut eu, Florin Ţurcanu, preşedintele PNL Botoşani, că am aprobat în cadrul Biroului Politic PNL efectuarea unui sondaj de către o firmă specializată, care a început doar de două zile. Avem contract la vedere, la sfârşitul lui noiembrie ei îşi vor prezenta rezultatele. Nici eu nu ştiu cum o să iasă: pozitiv, negativ, habar nu am. Nu facem sondajele telefonic, nu am pus întrebări cu referendum, cu demiterea primarului. Voi ţine cont de el, aşa cum va fi. Vreau să cunosc realitatea situaţiei„, a menţionat Ţurcanu.

Sondajul a început luni, 21 octombrie, şi este realizat de compania CSS Psihomedia Buzău.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu despre sondajul comandat de PNL: Nu am greşit cu nimic

  1. Mai fa tu multe ”afaceri curate” cat mai poti, ca sigur in 2016 nu o sa mai fiti la putere nici voi si nici ”figura” ailalta de la primarie.
    TOTI SUNTETI NISTE FARISEI !
    Pardon, ipocriti (pe intelesul vostru) – daca ati auzit de acest cuvant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *