Consiliul Judetean va fi primit in Zona Metropolitana. Vezi in ce conditii!

ovidiu portariuc 24 octConsiliul Judetean va fi inclus in Zona Metropolitana, dar ca membru onorific, a anuntat, joi, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a mentionat ca decizia de intrare CJ in acest parteneriat apartine Consiliului de Administratie a zonei metropolitana.

In ceea ce priveste includerea a noi comune ar bloca tot ceea ce am facut pana in prezent. Luam in calcul, dar nu deci eu ci Consiliul de administratie,  includerea Consiliului Judetean in asociere,  la fel cum se intampla in alte zone, cu rol onorific, avand doua voturi, la fel cum au si ceilalti membri, fara alte intentii de a prelua controlul politic si de a schimba structura acestei organizatii existente deja. Prin asta sunt in zona metropolitana, au acces si iau parte la toate deciziile, insa nu cred ca va ajuta CJ mai mult zona metropolitana”, a mentionat Portariuc.

El a spus ca dupa acelaşi model funcţionează şi Zona metropolitană Constanţa. Portariuc a adăugat ca anul acesta nu va mai fi inclusa in Zona metropolitana Botosani nicio comuna din judet.

 

2 thoughts on “Consiliul Judetean va fi primit in Zona Metropolitana. Vezi in ce conditii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *