Percheziţii la locuinţele a cinci poliţişti de frontieră din Botoşani

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, într-un dosar de contrabandă cu ţigări la frontiera verde. perchezitiiDin cele 13 percheziţii, cinci au loc la locuinţele unor poliţişti de frontieră suspectaţi că ar fi implicaţi în contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile sunt derulate de procurorii DIICOT.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontierăp, în urma unor activităţi informativ-operative, care s-au derulat pe parcursul mai multor luni, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani – ITPF Iaşi, sprijiniţi tehnic operativ de către ofiteri ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Botoşani şi cu ajutorul lucrătorilor din cadrul Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Botoşani şi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani, au documentat activitatea unei grupari infracţionale, specializată în contrabanda cu ţigări, ce acţiona pe raza judeţului Botoşani.

Joi dimineaţă, politistii de frontiera din cadrul STPF Botosani, lucratori SJCCOA si DGA Botosani, sub coordonarea procurorului DIICOT, efectueaza percheziţii domiciliare la mai multe persoane suspecte ca fac parte din gruparea infractionala, fiind vizate şi domiciliile a 5 agenti din cadrul unor Sectoare PF din Botosani.

În cauză se continuă cercetările de către procurorul DIICOT împreună cu politistii de frontiera din cadrul STPF Botoşani şi SJCCO Botoşani.

 

One thought on “Percheziţii la locuinţele a cinci poliţişti de frontieră din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *