Liderii din PDL îşi anunţă public pe Facebook, preferinţele pentru candidaţii la Preşedinţie

cristian achitei pe facebookSecretarul organizaţiei din Botoşani a PDL, Cristian Achiţei, a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care îşi manifestă susţinerea faţă de candidatura internă a lui Gheorghe Falcă la funcţia candidat al PDL la Preşedinţie.

„Voi vota cu Gheorhe Falcă„, scrie Achiţei.

gabi alecsandru pe facebookÎn schimb, Gabriel Alecsandru pare să îl susţină pe Cătălin Predoiu, acesta preluând pe pagina sa de Facebook mai multe articole despre lideruol PDL.

Liderii PDL Simona Creţu, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu se vor afla, joi, la Botoşani, în cadrul unei campanii electorale interne pentru obţinerea candidaturii la funcţia de preşedinte al României. Cei trei îşi vor expune programele proprii pentru a obţine susţinerea organizaţiei în vederea unei candidaturi la prezidenţiale.

Ei îşi vor prezenta proiectele în faţa Consiliui de Coordonare Judeţean al PDL, care se va reuni, joi, de la ora 18.00, la Hotel Rapsodia.

Sâmbătă, între orele 9 și 17, membrii PDL din cele 6 județe ale Regiunii de nord-est, sunt așteptați să îl voteze pe cel pe care îl susțin să devină candidatul PDL la Președinția României în 2014.

2 thoughts on “Liderii din PDL îşi anunţă public pe Facebook, preferinţele pentru candidaţii la Preşedinţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *