Casa şefului de la Direcţia de Finanţe, călcată de hoţi

Casa Doru AlupoaieDirectorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Doru Alupoaie, a fost victima unor hoţi din locuinţe. Casa acestuia, situată în cartierul Lebăda din municipiul Botoşani, a fost ţinta unei tentative de furt.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00, în timp ce şeful Fiscului se afla în locuinţă, în curte a intrat un individ, care a încercat să fure mai multe bunuri.

Pentru că imobilul beneficiază de un sistem de supraveghere video, dar şi de un sistem de alertă, la faţa locului au ajuns, la scurt timp, angajaţii unei firme de pază, care au prins hoţul şi l-au dat pe mâna Poliţiei.

casa doru alupoaie (2)Hoţul are doar 17 ani şi se numeşte Vlad Grindei. El a mai spart câteva case a unor oameni importanţi din Botoşani, printre care şi Florin Piloş, fost prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Acelaşi individ este autorul şi spargerii din urmă cu două săptămâni de la sediul PDL, unde a distrus nişte plasme şi un automat de cafea şi a furat nişte CD-uri.

Tânărul a fost reţinut de Poliţie, însă a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă, dar acesta a fost lăsat în libertate.

 

 

2 thoughts on “Casa şefului de la Direcţia de Finanţe, călcată de hoţi

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ce sa-ti spun!!!
    Pe cand se controleaza si invers????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *