Viceprimarul Lupaşcu despre agenţii de la Forţa Rapidă: I-am văzut de multe ori stând de vorbă, nefiind atenţi la ce se întâmplă în Centrul Vechi

catalina lupascuŞi viceprimarul Cătălina Lupaşcu şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de serviciile firmei de pază Forţa Rapidă, cu care municipalitatea a încheiat contract până la sfârşitul anului. Ea a declarat că i-a suprins de mai multe ori pe agenţii care ar trebui să patruleze prin Centrul Vechi stând de vorbă, nefiind atenţi la ceea ce se întâmplă în jur.

Chiar astăzi (nr. miercuri) am văzut că în zona Bisericii Uspenia nu mai există băncile, deşi în urmă cu ceva timp erau. Nu ştiu ce s-a întâmplat de nu mai există, iar atunci mă întreb care este calitatea serviciului prestat de această firmă de pază„, a spus viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Ea este convinsă că fie se vor face demersuri pentru rezilierea contractului, fie pentru îmbunătăţirea activităţii firmei.

Nemulţumiri cu privire la activitatea agenţilor de pază de la Forţa Rapidă a avut implicit primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei, dar şi consilierii locali.

One thought on “Viceprimarul Lupaşcu despre agenţii de la Forţa Rapidă: I-am văzut de multe ori stând de vorbă, nefiind atenţi la ce se întâmplă în Centrul Vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *