Ţurcanu se întâlneşte, miercuri, cu oameni de afaceri japonezi. Vezi detalii!

florin turcanu de ziua luiO delegație format din oameni  de afaceri japonezi sosește miercuri la Botoșani. Reprezentanții Yazaki Europe Limited, furnizori de rang mondial pentru industria automobilistică, se vor întâlni cu președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu. La întâlnirea care va avea loc în cabinetul președintelui Florin Țurcanu vor participa și reprezentanții Agenției de Dezvoltare Nord Est.

Compania Yazaki Europe Limited își are sediul în Germania, iar japonezii studiază posibilitatea  identificării de terenuri pentru construcția unor hale de producție care să deservească industria automobilistică din Europa de Est.

Președintele Consiliului Județean și totodată președintele Organizației Județene a Partidului  Național Liberal Botoșani, Florin Țurcanu oferă  investitorilor mai multe variante din care acestia o vor alege pe cea mai convenabilă. Investițiile japoneze înseamnă un câștig important pentru  economia județului Botoșani.

Compania Yazaki Europe Limited a investit în producția de piese de schimb pentru autovehiculele japoneze și în orașele Ploiești, Caracal, Arad și Timișoara. Reprezentanții companiei nipone vor vizita mai multe județe din regiunea de dezvoltare nord- est.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Ţurcanu se întâlneşte, miercuri, cu oameni de afaceri japonezi. Vezi detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *