Cornel Şfaiţer: Toată lumea şi-a dorit Grecia la Baraj, dar să nu uităm că şi cu Slovenia ne-am bucurat

cornel sfaiterPreşedintele FC Botoşani trage un semnal de alarmă înaintea barajului echipei naţionale cu selecţionata Greciei. Cornel Şfaiţer susţine că România nu va avea meciuri uşoare cu echipa greacă.

” Nu mai sunt echipe mari şi echipe mici. S-a văzut şi în preliminarii acest lucru. Toată lumea şi-a dorit Grecia ca adversar, însă să nu uităm că şi cu Slovenia ne-am bucurat. Orice jucător vrea să evolueze la un Campionat Mondial şi dă totul pe teren. Sper în mobilizarea echipei naţionale şi cred că ne putem califica”, a afirmat Cornel Şfaiţer.

O eventuală calificare ar fi benefică şi pentru viitorul fotbalului românesc, în opinia oficialului FC Botoşani care a îndemnat toţi conducătorii de club din ţară să promoveze în echipe jucători tineri şi români.

România va disputa două jocuri, în cadrul barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial, în deplasare pe 15 noiembrie şi pe teren propriu în 19 noiembrie.

2 thoughts on “Cornel Şfaiţer: Toată lumea şi-a dorit Grecia la Baraj, dar să nu uităm că şi cu Slovenia ne-am bucurat

  1. Nu vă faceţi iluzii..grecii sunt luptători,patrioţi,a se vedea cum au ripostat la măsurile U.E.!Ca echipă de fotbal sunt peste turci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *