Ţurcanu vrea să amenajeze Lacul cu nuferi. Vezi ce vrea să facă în zonă!

lacul cu nuferiPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vrea să amenajeze zona Lacului cu nuferi, astfel încât să devină un punct de atracţie pentru turişti. El a spus că lacul urmează să treacă în proprietatea Consiliului Judeţean, drept pentru care va fi depus un proiect pentru atragerea de fonduri în vederea amenajării acestuia. Ţurcanu a cerut totodată public primarului comunei Mihai Eminescu, Aneta Gireadă, să facă demersuri pentru preluarea drumului care duce la acest obiectiv de la Direcţia Silvică, în vederea modernizării. Preşedintele CJ vrea ca în zonă să fie deschise mai multe terase, iar pe lac să fie bărci pentru promenadă. De asemenea, se doreşte amenajarea unui loc pentru picnic.

Acela este drum de exploataţie şi poate Primăria să preia drumul, după care să depunem proiectul. Va trebui să amenajez lacul şi să găsesc nişte parteneri care vor să investească în zonă. Noi vom pune bănci, punem copaci, dar o să dăm în concesiune unor societăţi de alimentaţie publică. Eu zic că va fi un punct de atracţie puternic„, a spus Ţurcanu.

Pentru suprafaţa de 26.045 metri pătraţi (2,6 hectare), adică aleea de acces la lacul de nuferi, lacul, poieniţa şi o parte din pădure, Consiliul Judeţean va plăti proprietarului suma de 200.000 lei.

2 thoughts on “Ţurcanu vrea să amenajeze Lacul cu nuferi. Vezi ce vrea să facă în zonă!

  1. Normal ca doreste sa amenajeze pe bani publici ca doar domina lui unde are terenuri. poate prinde in finantare si o amenajare turistica in care is puneternurile la dispozite, sa faca un ban cinsitit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *