Un nou trofeu pentru o botoşăneancă la un festival muzical

karina todireanuBotoșăneanca Todireanu Karina, elevă la Liceul de Artă Ștefan Luchian din Botoșani, a câștigat, la finele săptămânii trecute, trofeul categoriei de vârstă 11-14 ani a Festivalului Național de Muzică pentru copii și tineret „Comoara Moldovei”, ediția a – VII – a. Din județul Botoșani a participat la acest concurs doar Karina Ioana Todireanu, care a interpretat piesa “Trăiesc” din repertoriul Angelei Similea.

Karina Todireanu are 11 ani, este elevă a Liceului de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani şi deţine mai multe premii la diverse festivaluri musicale de gen. Copila a ținut să mulțumească profesoarei sale de canto, Anca Apetroaiei, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fără de care nu ar fi fost posibile cucerirea tuturor premiilor obținute în ultimul an.

Din juriul concursului au făcut parte compozitorii Marcel Iorga în calitate de presedinte al juriului, Dumitru Jijie, Claudiu Bulete, acesta din urmă fiind compozitorul piesei “Ardelean show” interpretată anul acesta la secţiunea Interpretare a Festivalului Mamaia Copiilor de către Ilinca Maria Băcilă, cea care câştigat trofeul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *