Consulul Moldovei la Iaşi, în vizită „de curtoazie” la prefectul de Botoşani

intalnire prefect botosani- consul moldova 002Consulul Republicii Moldova la Iaşi, Ion Coşer, s-a întâlnit, luni, cu prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi. Coşer susţine că vizita este una „de curtoazie”.

El are în atenţie 12 judeţe româneşti şi intenţionează, aşa cum i-a transmis şi prefectului Costică Macaleţi, să menţină o relaţie permanentă cu autorităţile acestora, astfel încât să poată prelua întreaga problematică ce ar putea apare pentru cetăţenii Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii, consulul a ţinut să cunoască numărul de elevi moldoveni care învaţă în Botoşani, inspectorul general Mihaela Huncă prezentându-i situaţia celor peste 40 de liceeni aflaţi în această categorie.

Este o vizită de curtoazie. Cred că este normal să cunosc toate administraţiile din zonăUn număr mare de cetăţeni moldoveni vine în permanenţă la Botoşani pentru a-şi vizita rudele, pentru a face comerţ, sau pentru a învăţa, motiv din care privim cu întreaga atenţie problemele pe care le pot avea” , a spus Coşer.

La rândul său, Macaleţi a catalogat întâlnirea ca fiind una de „cunoaştere”.

Coşer urmează să se întâlnească şi cu preşedintele Camerei de Comerţ, Romeo Floareş.

One thought on “Consulul Moldovei la Iaşi, în vizită „de curtoazie” la prefectul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *