Functiile de conducere de la institutiile de cultura din subordinea Consiliului Local vor fi scoase la concurs

teatrul Mihai Eminescu BotosaniPosturile de manager de la institutiile de cultura din subordinea Consiliului Local vor fi scoase la concurs pana la sfarsitul anului, a anuntat viceprimarul Catalina Lupascu. Ea a mentionat ca contractele actualilor manageri expira si ca posturile de la Filarmonica Botosani, Teatrul „Mihai Eminescu”, dar si Teatrul „Vasilache” vor deveni vacante.

Potrivit viceprimarului, in sedinta de Consiliu Local din 31 octombrie va fi pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind demararea procedurilor pentru organizarea concursurilor la cele trei institutii.

Actualilor manageri le expira mandatele de trei ani. Mandatul poate fi de la trei la cinci ani, functie de cum hotarasc consilierii locali„, a spus Catalina Lupascu.

2 thoughts on “Functiile de conducere de la institutiile de cultura din subordinea Consiliului Local vor fi scoase la concurs

  1. legal toate posturile ar trebui scoase la concurs. Vedeti cati s-au angajat la celelalte subunitati a Cons.local fara concurs. Fara a se anunta . Apa. Lovativa, Urban serv, Modern calor etc, toti angajati politic si cu salarii… a se analiza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *