Cristian Popovici: Am folosit un sistem cu două vârfuri, le-am oferit spații, iar asta s-a văzut la o echipă cu o calitate individuală foarte bună

cristian popoviciCristian Popovici, antrenorul FC Botoșani a pus înfrângerea cu Pandurii pe modul cum a pregătit jocul. Tehnicianul a menționat că a mizat pe un sistem cu doi atacanţi, iar Pandurii a speculat spaţiile libere.

„Echipa Pandurii nu prea a ratat astăzi, iar sistemul ales de mine a fost curajos. Am folosit două vârfuri, le-am oferit spaţii, iar asta s-a văzut la o echipă cu o calitate individuală foarte bună. Noi am avut prima situaţie mare la 0-0, poate că altfel se derula jocul. După primele goluri echipa a fost descumpanită. Ei au marcat, noi am ratat. A fost un duş foarte rece pentru noi”, a declarat antrenorul după meci.

Pandurii a învins, duminică, FC Botoşani cu 6-1.

3 thoughts on “Cristian Popovici: Am folosit un sistem cu două vârfuri, le-am oferit spații, iar asta s-a văzut la o echipă cu o calitate individuală foarte bună

  1. Ha,ha,ha….!!! Ati jucat tenis baieti??? asta e scor de tenis!!! De-acum sa vedem ce preturi mai puneti la bilete , dupa umilinta asta!!!!

  2. Îmi place modestia lui Bulă: cică „am folosit un sist f curajos”! Bravo, să folos si cu găzarii la fel! Când am spus, după prima etapă că la primăvara veți cumpăra puncte să nu rămâneți repetenți, fanaticii mă înjurau. Să nu uitați aceste vorbe „prostia este mama devoțiunii”. Sunt din jud Bt dar nu pot fi lipsit de realism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *