Poliţist condamnat la închisoare după ce a omorât un tânăr într-un accident rutier

accident masinaUn poliţist rutier a fost condamnat la închisoare după ce în urmă cu trei ani a omorât un elev într-un accident rutier.

Cristian Claudiu Simionesei,  de 27 de ani, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, judecătorii stabilind un termen de încercare de trei ani şi opt luni.

Angentul a fost obligat la plata a 7000 de euro reprezentând daune materiale şi 80000 de euro reprezentând daune morale către cele trei victime ale accidentului, respectiv familia tânărului Lucian Bălăucă, decedat în urma accidentului şi către alte două persoane care au fost rănite.

Accidentul a avut loc pe 9 martie, 2010, când Cristian Simionesei, conducea un autoturism pe raza localităţii Baisa. Agentul s-a angajat în efectuarea unei depăşiri  a două vehicule transport marfă, iar la revenirea pe sensul de mers a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit într-un copac. În urma impactului, a rezultat decesul unui tânăr de 18 ani, precum şi vătămarea corporală a altei persoane.

Tânărul mort în urma accidentului era elev in clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv, campion naţional pe echipe la lupte.

One thought on “Poliţist condamnat la închisoare după ce a omorât un tânăr într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *