Târg de toamnă, organizat la Centrul de plasament Hand of Help

Targ de toamna tineri PSD BotosaniTinerii din organizaţia mnicipală TSD Botoșani au derulat saptămâna aceasta mai multe acţiuni, sub sloganul “Împreună pentru o alimentaţie sănătoasă!”. Aceştia, au dat curs invitaţiei centrului de plasament Hand of Help  care a organizat, vineri, un târg de toamnă, desfășurat sub forma unei expoziții de produse realizate de către copiii și personalul centrului.

Tinerii social-democrați au cumparat de la micii producători borcane cu dulcețuri, dar și obiecte din colecția de artizanat.

“Am acceptat cu drag invitația de a participa la acest târg și de a aduce aportul nostru pentru a produce acestor copii zâmbetul pe buze și sansa de a participa la mult așteptata excursie pe care o vor organiza cu bănuții pe care îi vor aduna la acest târg”, afirmă Bogdan Strungariu-vicepreședintele TSD Botosani.

Organizația municipală de tineret PSD Botoșani are ca principal obiectiv implicarea în cât mai multe activități de voluntariat cu tinerii pentru a contribui la crearea unei societăți unite și solidare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *