Linia de tramvai Primăverii- Nicolae Iorga va fi scoasă

sina tramvaiŞina de tramvai de pe linia Primaverii- Nicolae Iorga, care nu a fost utilizată niciodată, ar putea fi scoasă. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că lucrările de modernizare a străzii Nicolae Iorga vor continua şi pe tronsonul unde există dalele de la Eltrans.

Costurile sunt mai mari dacă le scoatem de acolo şi le punem pe Primăverii, decât în situaţia în care le-am lua din altă parte. La un moment dat le vom scoate cu siguranţă, pentru că nu mai este o variantă viabilă pentru extinderea reţelei de transport public, pentru că sunt deteriorate şi nu mai reprezintă cea mai bună variantă tehnică„, a spus Cosmin Andrei.

 

 

4 thoughts on “Linia de tramvai Primăverii- Nicolae Iorga va fi scoasă

  1. cine ne conduce oare? aceata linie de tramvai d-le vice tocmai in momentul in care s r inchide bucle si ar arata eficienta!!! ma gandesc ca in acest scop a fost proiectata sa cuprinda primaverii si calea nationala in zona de lucru a orasului si legatura sa cu luceafarul acoperea 100%orasul…

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Mai Cosmin Andrei, pe ce te bazezi cind afirmi ca linia de tramvai Primaverii – Iorga care urma sa faca legatura cu linia 1 nu mai este viabila?
    Mi se pare ca nu vezi mai departe de lungul nasului. Cum poti sa spui asa ceva , cind o simpla analiza ne indica faptul ca ,in viitorul nu prea indepartat, transportul public de persoane se va realiza cu motoare electrice.
    Sigur, exista si alternativa autoturismelor electrice, insa Botosaniul este anchilozat datorita strazilor foarte inguste si, ca urmare, tot tramvaiele vor avea prima sansa.
    Iata consecinta lipsei unor studii aprofundate de urbanism si amenajarea teritoriului efectuate de adevarati specialisti. In lipsa, Andrei Cosmin ne toarna niste prostii prin presa.

  3. Inchideti bucla fratilor si dati si locatarilor din zona dreptul sa ajunga la piata mai direct.Intrebati-i si pe ei,fiti linga cetatean asa cum ne asurzea-ti in campania electorala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *