Deputatul Roman: Cred ca Ponta ar fi trebuit sa-si ceara scuze de la rudele celor care si-au pierdut viata pe drumul mortii, pentru ca a intarziat investitia

roman cristianDeputatul Cristian Roman catalogheaza venirea premierului Victor Ponta la Botosani drept un circ mediatic. El a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana trecuta  a fost o mobilizare de forta nemaintalnita pentru „asa -zisa” deschidere a lucrarilor la drumul mortii.

Impreuna am fost martorii unui spectacol. L-a invatat prim-ministrul de la chinezi, renumiti pentru viteza cu care construiesc autostrazi. Dupa ce spectacolul s-a terminat, utilajele au fost retrase. Acum se lucreaza, dar in stil pur romanesc. Este important ca s-a inceput acesta lucrare, chiar cu intarziere de 18 luni”, a spus Roman.

Deputatul Partidului Forta Civica considera ca Victor Ponta ar fi trebuit sa-si ceara scuze cetatenilor din Botosani, mai ales de la rudele celor care si-au pierdut viata pe acest drum, intrucat, spune el, a intarziat investitia cu 18 luni.

Nu cred ca este o foarte mare realizare, pentru ca nici acum nu sunt bani pentru acest drum. Valoarea investitie a fost redusa, implicit calitatea lucrarii”, a completat Roman.

2 thoughts on “Deputatul Roman: Cred ca Ponta ar fi trebuit sa-si ceara scuze de la rudele celor care si-au pierdut viata pe drumul mortii, pentru ca a intarziat investitia

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Domnule Roman, dumneata trebuie sa-ti ceri scuze pentru faptul ca ani de zile ai fost prefect si nu ai intervenit cu nimic pentru modernizarea acestui drum national.
    Sau ai uitat ca asfaltarea E58 era responsabilitatea Companiei Nationale de Drumuri, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor – minister condus ani de zile de reprezentanti ai PDL – al carui adept( si membru) ai fost si dumneata. Lasa-te de gargara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *