Blogul lui Conţac, actualizat, însă nu de fostul şef al CJ

blogul lui ContacBlogul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, a fost actualizat, joi seară, la câteva ore după ce acesta a ieşit din închisoare. Ultimul articol postat nu este semnat, însă, de Conţac, ci de o aşa numită „Platforma Civică”.

Articolul se numeşte „Dreptate” şi cuprinde o reacţie cu privire la modul cum a perceput societatea civilă condamnarea lui Conţac.

Iată conţinutul:

Bine că domnul Conțac a ajuns acasă.
Cine vrea să arunce cu pietre, să se judece pe sine, oare omul ăsta, trebuia să fie acolo, un an din viața lui ?
A câștigat societatea noatră ceva din asta? Trăim într-o lume mai dreaptă, mai prosperă , mai echitabilă? Ce simțiți?
Vedem că vrăjmașii lui sunt supărați, își strigă disperați frustrarea pe ziarele online, până la urmă și asta e un om de exorcizare a propriilor gânduri și acțiuni. Să fie sănătoși, să se gândească la o vorbă veche : ”cu ce mâna  dai, cu aceea primești”, într-o mie de feluri,  de la viață.
Există totdeauna o balanță între binele și răul făcut, peste mâna și capetele noastre.
Îi dorim domnului Conțac SĂNĂTATE și să știe că sunt și botoșăneni, mulți, care au un gând bun pentru el, pentru faptele lui bune, cu cei nevoiași.
Avem nevoie de echilibrul și înțelepciunea unui om care a muncit o viață, botoșănean de-al nostru și dacă îl întâlnim pe stradă, ne ridicăm pălăria în semn de respect.
 
Platforma civică Botoșani

One thought on “Blogul lui Conţac, actualizat, însă nu de fostul şef al CJ

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    In primul rind voi, cei de la ,, Platforma civica” , va jucati cu virgulele cam aiurea.
    In al doilea rind, o judecata dreapta, asa cum vreti voi, poate fi reprodusa cam asa: pentru faptele bune il felicitam, pentru faptele rele trebuie sa plateasca.Si, fie vorba intre noi, a avut si multe fapte rele.
    In al treilea, rind, mi se pare ca ,,Platforma civica” are in componenta ei doar o singura doamna, ramasa fidela fostului presedinte cam analfabet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *