Tată şi fiu, căzuţi în beci, din cauza vinului aflat în fierbere

Intoxicati DorohoiDoi bărbaţi, tată şi fiu, au fost, joi seară, la un pas de a muri intoxicaţi cu monoxid de carbon. Cei doi au fost găsiţi căzuţi într-un beci, după ce au inhalat gazele emise de vinul aflat în fierbere.

Una dintre victime este Ciprian Dohotaru, de 36 de ani, consilier juridic în Primăria Dorohoi, iar cel de-al doilea tatăl său, Gheorghe, în vârstă de 67 de ani.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost chemaţi să intervină şi să îi scoată pe cei doi din beciul, situat intr-o gospodarie de pe strada Carpati, din municipiul Dorohoi.

Doi pompieri, echipati corespunzator, au coborat in beci si au scos cele doua persoane, care erau cazute una peste alta, chiar langa scara. Acestea, tata si fiu, erau inconstiente.

Barbatii au fost preluati de echipajele medicale ale Ambulanţei, care au inceput imediat sa le acorde primul ajutor. Fiul, in varsta de 36 de ani, si-a revenit imediat. Tatăl a iesit şi el din starea de inconstienţa, ulterior fiind transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru ingrijiri medicale de specialitate.

Cel mai probabil, cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat in timpul fermentatiei vinului.

După ce a fost salvat, juristul Primăriei Dorohoi a agresat verbal un jurnalist de la DorohoiNews, ajuns la faţa locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *