Viceprimarul Andrei: Activitate de capturare a maidanezilor este dificilă din cauza populaţiei. Sunt care bagă câinii în casă!

capturat caini- ecarisaj TrioconstructProbleme în capturarea câinilor comunitari de pe străzile Botoşaniului, provocate de o parte din cetăţenii municipiului. Reprezentanţii Primăriei Botoşani se plâng că acţiunea de capturare a maidanezilor este îngreunată de cetăţeni, care pun piedici hingherilor, asta în timp ce alţi botoşăneni continuă să reclame prezenţa animalelor pe străzi, ultima reclamaţie venind din cartierul Octav Onicescu. Echipele de ecarisaj au avut conflicte cu cetăţenii în zonele Aleea Curcubeului, Vârnav, Rotunda, la vederea hingherilor unii dintre botoşăneni luând câinii în locuinţe.

Este foarte dificilă activitatea de capturat. Şi din cauza opoziţiei oamenilor, dar şi din cauza faptului că câinii fug imediat ce văd echipa de ecarisaj, iar acest lucru este confirmat. Avem probleme cu cetăţenii. Sunt care reclamă şi spun că facem foarte bine că venim şi luăm aceşti câini care sunt agresivi şi alţii care i-au băgat în casă, tranchilizaţi fiind. Vom reveni în aceste situaţii, pentru că nu avem posibilitatea să intrăm pe domeniul privat să verificăm. Avem multe probleme cu Spălătoria de pe Pacea, pentru că nu ne dă voie să intrăm în curte să luăm câinii, la nişte garaje pe Pacea ocolitor, probleme cu şantierele„, a spus Cosmin Andrei.

Primăria va face adrese atât agenţilor economici cât şi persoanelor fizice ca să-şi asume răspunderea pentru câinii comunitari.

2 thoughts on “Viceprimarul Andrei: Activitate de capturare a maidanezilor este dificilă din cauza populaţiei. Sunt care bagă câinii în casă!

  1. anca draga mea daca tii asa mult la potaiile alea de ce nu le ei tu acasa sa ai grija de ele.de ce trebuie sa mergem cu frica n spate ca poate ne atavca pe noi sau pe copii nostril care ar putea ramane cu trauma pe viata???hai pa si la strans prun e cu tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *