Drumul judeţean Botoşani-Iaşi, modernizat de o firmă din Botoşani

drum iasi prajeni (2)O asociere formata din patru firme va reabilita drumul judetean 282 Iasi – Botosani • Culmea, decizia a fost deja contestata la forurile centrale, alti doi participanti fiind nemultumiti de modul in care CJ a stabilit castigatorul.
Contractul de lucrari privind reabilitarea drumului judetean 282 Iasi – Botosani a fost atribuit unei asocieri formate din patru firme: Eky Sam Targu Frumos – Transporturi Auto Botosani – Enviro Construct Iasi si Straco Group Bucuresti. Valoarea contractului este de peste 55 milioane de lei. Cu toate acestea, contractul nu poate fi inca semnat deoarece alti doi participanti au contestat decizia la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.
Asocierea Ted Construct – Asiri International si asocierea Victor Construct – Moldomec s-au aratat nemultumite de decizie si au inaintat cate o plangere la CNSC. Pana la finalizarea contestatiilor, contractul de lucrari nu poate fi semnat. Noul constructor va trebui sa refaca 42.8 kilometri de drum dintre cele doua judete, dar si alte sapte podete. Lucrarile trec prin comunele Tiganasi, Vladeni, Sipote si Plugari.
Licitatia a fost reluata de Consiliul Judetean, dupa ce contractul cu firma Euroconstruct Group SRL a fost reziliat. Un razboi pornit de Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, s-a sfarsit in instanta, magistratii dand un verdict favorabil CJ. DJ 282 este realizat din fonduri europene, alaturi de alte doua drumuri: Iasi- Neamt-Suceava si Iasi-Vaslui.
Sursa: Buna Ziua Iasi

2 thoughts on “Drumul judeţean Botoşani-Iaşi, modernizat de o firmă din Botoşani

  1. asemenea magarii nu se pot intampla decat in jud. Iasi. BRAVO BOTOSANI, FELICITARI PRESEDINTELUI CJ DL> TURCANU> SUNTETI CU 10 CLASE MAI SUS DECAT CRISTIAN ADOMNITEI>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *